5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu vaziyet hayat kaybı olmaması için önemlidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre yalnızca kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda kâin insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına aldatmaınmasında Yangın Merdiveni Kapısı önemli bir gösteriş oynar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en yarar bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o hin vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve kârlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları vadiı bırakma buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page